Logo Peugeot Adamidis Horizontal

Bipper fonto site

Σχεδιασμένο για την πόλη!

Το Peugeot Bipper απευθύνεται στον επαγγελματία που αναζητά ένα ευέλικτο όχημα ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στην πόλη. Ευκίνητο και εργονομικό, το Bipper συνδυάζει τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις, που του επιτρέπουν να σταθμεύει οπουδήποτε, με το ευρύχωρο εσωτερικό. Αποτελεί μια οικονομικά συμφέρουσα επιλογή, αφού έχει περιορισμένο κόστος χρήσης χάρη στην εύκολη συντήρησή του και τον χαμηλής κατανάλωσης κινητήρα HDi που σέβεται το περιβάλλον. Με το Bipper και τους τεχνολογικά εξελιγμένους κινητήρες της Peugeot που το εξοπλίζουν, η οδήγηση γίνεται πραγματικά απολαυστική. Οι δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές με τις στρογγυλεμένες γωνίες εκφράζουν το σύγχρονο και στιβαρό του χαρακτήρα. Τα τέσσερα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει το Bipper είναι οι περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις, η οικονομία στη χρήση, η ευχάριστη οδήγηση και το ξεχωριστό στυλ. Τα χαρακτηριστικά αυτά αναδεικνύουν ένα γνήσιο επαγγελματικό αυτοκίνητο, ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση.

Κύρια Χαρακτηριστικά

bipper ofelimo2bipper mikto2bipper ogos2bipper mikos2bipper ipsos2bipper katanalosi2

Διαστάσεις.

 

Το Bipper ξέρει να ελίσσεται παντού!

Ασύγκριτα ευρύχωρο. Ο συνδυασμός των μικρών εξωτερικών διαστάσεων και της ευρυχωρίας στο εσωτερικό αποτελεί βασικό πλεονέκτημα του Bipper, πρωτόγνωρο στην κατηγορία του. Το μικρό συνολικό μήκος του, μόλις 3,86 m, αποδεικνύεται ιδιαίτερα βολικό στις πιεστικές συνθήκες κίνησης στην πόλη.

Εξαιρετικά εύχρηστο. Χάρη στις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις του αμαξώματος, το Bipper αποδεικνύεται εξαιρετικά εύχρηστο και ευκίνητο. Η μεγάλη ορατότητα που προσφέρει το υπερυψωμένο κάθισμα του οδηγού, η εργονομία της θέσης οδήγησης και η άριστη οδική συμπεριφορά του σε όλους τους τύπους διαδρομών, αστικούς, περιαστικούς, αγροτικούς, κάνουν το Bipper εξαιρετικά φιλικό ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες οδήγησης ή στάθμευσης.

Μικρή διάμετρος στροφής. Η διάμετρος στροφής είναι αυτή του κύκλου που διαγράφει ο μπροστινός τροχός ενός οχήματος κατά τη μέγιστη στροφή του.Το Bipper μείωσε τη διάμετρο στροφής σε μόλις 9,95 m, προσφέροντας, έτσι, μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη διάρκεια δύσκολων ελιγμών, όπως η αναστροφή σε στενό δρόμο ή η στάθμευση σε περιορισμένο χώρο.

Peugeot Bipper diastaseis plaiPeugeot Bipper diastaseis mpros1200

Χώρος Φόρτωσης.

Όγκος 100% ωφέλιμος.Το Bipper προσφέρει ελάχιστο ωφέλιμο όγκο 2,5 m3 για ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να φτάσει τα 590 κιλά, ενώ οι εξωτερικές διαστάσεις του οχήματος είναι κατά 20% μικρότερες από των αντίστοιχων επαγγελματικών της κατηγορίας του! Ο τετραγωνισμένος χώρος φόρτωσης διαθέτει επίπεδο δάπεδο μήκους 1,523 m για την εύκολη μεταφορά ογκωδών αντικειμένων.

Ευέλικτο κάθισμα. Το κάθισμα Multi-Flex* του συνοδηγού αναδιπλώνεται στο δάπεδο απελευθερώνοντας επιπλέον χώρο 950 mm και αυξάνοντας τον ωφέλιμο όγκο φόρτω σης στα 2,8 m3. Εκτός από το διαχωριστικό τύπου σκάλας στη θέση του οδηγού, που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, το Bipper προσφέρει πολυάριθμες επιλογές διαχωριστικών μεταξύ καμπίνας και χώρου φόρτωσης, όπως σταθερό κλειστό ή με κινητό τμήμα.

peugeot bipper fortosi

Κινητήρες

Peugeot bipper HDi Diesel engines2

1,3 l - HDi - 80hp με μηχανικό κιβώτιο.

Με τεχνολογία HDi για καλύτερη καύση και χαμηλότερη κατανάλωση, ο πετρελαιοκινητήρας αυτός πληροί τις προδιαγραφές του προτύπου εκπομπής ρύπων Euro 6 και αποδίδει μέγιστη ισχύ 80 ίππων, προσφέροντας άνετη οδήγηση και μέγιστη οικονομία καυσίμου, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Επιπλέον, με εκπομπές CO2 που δεν ξεπερνούν τα 119 g/km, αποδεικνύεται ιδιαίτερα φιλικός προς το περιβάλλον.

 

Άνεση.

surus konforu 960x460

Το Bipper σας εξασφαλίζει την άνεση που χρειάζεστε!

Άνετα καθίσματα. Οι ώρες που περνά ένας επαγγελματίας πίσω από το τιμόνι είναι πολλές, γι' αυτό τα καθίσματα του Bipper σχεδιάστηκαν ειδικά για να σας προσφέρουν όλη την ευρυχωρία και την άνεση που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Πλεονεκτική θέση. Σε ύψος μεταξύ επιβατικού και επαγγελματικού, τα ελαφρώς ανυψωμένα καθίσματα του Bipper διευκολύνουν την πρόσβαση του οδηγού και του συνοδηγού στις διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου, προσφέροντας αξιοσημείωτη άνεση.

Άριστη ορατότητα και φωτεινότητα. Οι διαστάσεις του παρμπρίζ, οι μεγάλες επιφάνειες των παραθύρων και τα ελαφρώς ανυψωμένα καθίσματα εξασφαλίζουν στον οδηγό και στον συνοδηγό άριστη ορατότητα που σπάνια συναντάται στα οχήματα της κατηγορίας.

Απόλυτη εργονομία. Το εργονομικό ταμπλό του Bipper διαθέτει δώδεκα χώρους αποθήκευσης μικροαντικειμένων, οι οποίοι αποδεικνύονται εξαιρετικά χρήσιμοι στον επαγγελματία που χρειάζεται να μεταφέρει έγγραφα, ντοσιέ, τηλέφωνα,εργαλεία και άλλα αντικείμενα απαραίτητα για την εργασία του.

Αξιόλογο ηχοσύστημα. Το Bipper διαθέτει ηχοσύστημα ισχύος 4x10 W με ραδιο CD* και δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3*, το οποίο συνδυάζεται με τέσσερα ηχεία ενσωματωμένα στη βάση του καθρέπτη και στις επενδύσεις των θυρών.

Bluetooth®: επαγγελματικό εργαλείο! Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει πλέον απαραίτητο εργαλείο δουλειάς. Χάρη στο kit handsfree Bluetooth®* με το οποίο εξοπλίζεται το Bipper, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας χωρίς να αφήνετε στιγμή το τιμόνι από τα χέρια σας.

Peugeot Bipper all

*Στον προαιρετικό ή στο βασικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

**Σε συνδυασμό με το kit hands-free Bluetooth®.

Δείτε πως θα κάνετε δικό σας το Νέο Peugeot Bipper !!!

Καλέστε στο 2310753615